ΑΓΡΙΛΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Δικαστική Αποκατατάσταση του πρώην Διοικητού του ΑΤ Ύδρας

 O Αξιωματικός της Ελληνικης Αστυνομίας κ Γεώργιος Κάγκαλος ειναι φιλος μας, Φιλος του Ιδρυματος Ελληνισμου και εχει κλεισμενη στην καρδια του την  Ελλαδα.
Η Φιλία μας δεθηκε στο πεδιο της δρασης του Ιδρυματος Ελληνισμου στην Υδρα. Ειμαστε περιφανοι για τον Γιωργο Καγκαλο που κοσμει τις ταξεις της ΕΛΑΣ.
Απο την πρωτη στιγμη ξεραμε οτι θα δικαιωθει, γιατι γνωρίζοντάς τον τοσο ως Ανθρωπο οσο και σαν Αξιωματικο της Ελληνικης Αστυνομιας, ξεραμε οτι ολα οσα "ειπωθηκαν" ηταν ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ.

Ο π. Διοικητης του Α.Τ. ΥΔΡΑΣ Γεώργιος Κάγκαλος
-- Η Συκοφαντια εχει παντα ταπεινα κινητρα. Και προξενει Καταστροφες και Ζημια.  
---Η Εννοια της ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ αυτη την σημασια και αξια  εκφραζει.
Αποκατασταση στις ΚΑΤΑΣΤΟΦΕΣ και στην πολυδιαστατη ΒΛΑΒΗ (Βλαβες) που η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ  προκαλεσε.
-- Καλο ειναι  οι Συκοφαντες να θελησουν οι ιδιοι να προβουν σε αποκατασταση σε πνευμα Δικαιου. Αλλως η συκοφαντια ειναι αυτο που λεμε στην Αμερικανικη Οδηγηση HIT and RUN δηλαδη χτυπαμε τον Αλλο με το Αυτοκινητο μας και "φευγουμε" αδιαφορωντας για το κακο που του καναμε. Η επι το Ελληνικοτερο "Εγκαταλειψη θυματος".
Στην Περιπτωση του Γιωργου Καγκαλου φανηκε αλλη μια φορα οτι η Ελληνικη Δικαιοσυνη , ........ΑΠΟΝΕΜΕΤΑΙ.
Ας το συνειδητοποιησουν οι Συκοφαντες και ας ...."οδηγουν προσεκτικα" ......

Το Ιδρυμα Ελληνισμου

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ "ΜΠΛΟΚΟ" 15/4/2019

 Ο Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Γεώργιος Κάγκαλος άσκησε ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (Ειδική Διαδικασία) την από 08-01-2015 αγωγή του, στρεφομένη κατά των υπευθύνων των Εφημερίδων «ΕΘΝΟΣ» και «ΕΘΝΟΣ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ» Γεωργίου Μπόμπολα, Αθανασίου Τσεκούρα, Μπάμπη Παπαδάκη, Κωνσταντίνου Μπουρδουκούτα και των δημοσιογράφων Μαρίας Ψαρά και Ελευθερίου Μπιντέλα, καθώς και κατά του Εμμανουήλ Τσακίρη, διά της οποίας ζητούσε να υποχρεωθούν να καταβάλουν εις αυτόν χρηματικό ποσό για χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης την οποία προεκάλεσαν εις αυτόν διά  καταπτύστων και άκρως συκοφαντικών δημοσιευμάτων – λιβελογραφημάτων  τους


Το Δικαστήριο διά της υπ’ αριθμ. 398/2017 αποφάσεώς του έκανε δεκτή την αγωγή και αφ’ ενός μεν διέταξε την άρση της προσβολής της προσωπικότητος του κ. Γεωργίου Κάγκαλου με την δημοσίευση περίληψης της αποφάσεως στις ανωτέρω Εφημερίδες και μάλιστα στις ίδιες θέσεις και στην ίδια έκταση με εκείνην των προσβλητικών δημοσιευμάτων και την παράλειψη στο μέλλον προσβολών, αφ’ ετέρου δε υποχρέωσε τις Εφημερίδες και τους Κ. Μπουρδουκούτα, Μ. Ψαρά και Ελ. Μπιντέλα να καταβάλουν στον ενάγοντα Γ. Κάγκαλο χρηματικά ποσά για χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης. Ως προς τον ιδιώτη οικολόγο Υδρας Εμμ. Τσακίρη η υπόθεσις παραπέμφθηκε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών για να εκδικασθεί με την Τακτική Διαδικασία.
Την ανωτέρω απόφαση  επεκύρωσε τελεσιδίκως ως έχει το Εφετείον Αθηνών με την υπ’ αριθμ. 476/2019 απόφαση αυτού.