ΑΓΡΙΛΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

ΕΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΘΥΜΑΔΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Ο Εορτασμός της Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 ΔΕΝ είναι εορτή "μνήμης", αλλά συνειδητοποίηση της έννοιας της Επανάστασης της Οντολογικής Υπόστασης ενός Λαου, ενάντια στον αφανισμό της.
Η Επανάσταση του 1821 δεν ήταν  "ταξική" όπως "μπορεί να την βλέπει" το μάτι του "υπαρξιακά προσδιοριζόμενου ως χρηστικού αναλώσιμου ανθρώπου",  κατανοώντας την σημασία της Ημέρας  ως "μνήμη"  (κάτι σαν το οικονομικού ενδιαφέροντος και προσδιορισμού "κίνημα") που μόλις πάψει να έχει "λειτουργική χρησιμότητα" στο παιχνίδι της εξουσίας θα πρέπει να καταργηθεί και ως "εορτή".

Η ΕΟΡΤΗ της ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΊΟΥ 1821 είναι αναβάπτισμα στην ΟΜΟΘΥΜΑΔΌΝ αξία και συνειδητοποίηση της ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΉΣ ΜΑΣ ΥΠΌΣΤΑΣΗΣ ΩΣ ΕΛΛΉΝΩΝ, ΩΣ ΈΘΝΟΥΣ προσδιοριζόμενου από συγκεκριμένες άξιες και έννοιες που έχουμε την θέληση να είμαστε ΕΛΕΎΘΕΡΟΙ να προσδιοριζόμαστε με αυτές, συνειδητά, ενεργά από την ψυχή και το συναίσθημα μέχρι την μικρότερη λεπτομέρεια της έκφρασης της Ζωής μας.. 
 Το Νόημα της "Ζητωκραυγής" ΖΗΤΩ Η 25 Η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 : είναι .... να παραμένει ζωντανή (ΖΗΤΩ) και συνειδητή η ΟΜΟΘΥΜΑΔΟΝ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ , αυτή την υποσταση  την οποία μας προσφέρει και στην οποια μας μυεί, Η ΕΛΛΑΔΑ. Αυτή η ΕΛΛΑΔΑ που θελουμε παντα να ζει οντολογικα.... (ΖΗΤΩ).....
-------------------------------------------------------------
Ευχαριστουμε την "Κατερινα των Εξαρχειων" που μας ευχηθηκε Πρωτη για την Εθνικη μας Εορτη,  στελνοντας μας με Viber την ανωτερω εικονα.