ΑΓΡΙΛΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ



 Και προχωρήσαμε στο τεταρτο μερος της βραδυας της 18ης Δεκεμβριου 2017 : Στην Χριστουγεννιατικη γιορτη του Ιδρυματος Ελληνισμου καθως οι Καθ. Γαιτανης και Αθηναιος ανταλλασουν ευχες, και οι προσκεκλημενοι εχουν "λαβει θεσεις¨, για να απολαυσουν τa Χριστουγεννιατικα τραγουδια απο την χορωδια Cantus Non Verba.


 Η Χορωδια μπροστα στο Χριστουγεννιατικο τζακι. Η Προεδρος του Ρ. Ομιλου Βουλιαγμενης και Προεδρος του Επιμενουμε Ελλαδα Ντιντα Μανωλη, αναλαμβανει "Master of Ceremonies" και παρουσιαζει την χορωδια.
 Η Χορωδια γεμιζει την ατμοσφαιρα με Χριστουγεννιατικους ηχους ενω ο Καθηγητης Γαιτανης δεχεται στην ψυχη του την αναταση........ ...ακουστε
 Η Χορωδια Τραγουδαει.....  Χριστος Γενναται Σημερον
 Ω Ελατο, Ω Ελατο............


 Falala la la la la la la .......la









 Η Δρ. Φενια Στριαγκα και η "Δρ. Μεροπη" περιστοιχιζουν το καθ. Αθηναιο με αγαπη. Ειναι και οι δυο επιστηθιες φιλες του, και χαιρονται και οι τρεις μια ομορφη αγνη φιλια με πολυ αγαπη. Ο "Κοσμος"μπορει να ειναι και αγνος και ομορφος, και αδολος και με αγαπη.




 

 
 Με Χριστουγεννιατικα χαμογελα απο Αριστερα : Ο Δικηγορος Βασιλειος Τσιρμπας, φιλος πλεον απο το διπλανο γραφειο με το Ιδρυμα Ελληνισμου επι της οδου Αμαλοιας 48, ο Μανος Λουλακακης, Η κ Κωσταντωνη, ο κ. Βεινογλου και ο Προεδρος του Ρ. Ομιλου Αθηνα Νοτος








 Απο Αριστερα η Νομικος κ. Καραισκου, και δεξια του Καθ. Αθηναιου ο Συγγραφεας Κωστας Μαυροπουλος και ο κ. Κομπατσιαρης μελος του ΔΣ της Εταιρειας Αφοι Κομπατσιαρη .























Η Χορωδια εχει ολοκληρωσει το προγραμμα της και η Ροτ Προεδρος Ντιντα Μανωλη εκφραζει τις ευχαριστιες της.
 Αναμεσα στις Αξιες και στις Αρχες μας δεν ειναι το αυτονοητο της |Αναγνωρισης των συντελεστων ενος "Εργου". Η Αποψινη βραδυα, -Επιστημονικη-Διαλεκτικη-βραβευσεις- Χριστουγεννιατικη Γιορτη, ηταν μια "συνθεση" Ανθρωπινης εκφρασης, γνησιας και αδολης.
Η Χορωδια πλαισιωσε την γιορτη, σαν αποτελεσμα συνεργειας του Ιδρυματος Ελληνισμου με το Ρ Ομιλο Βουλιαγμενης και δια αυτου με τον Ρ. Ομιλο Αθηνα Νοτος, Ομιλο ο οποιος εφερε αφιλοκερδως και εντελως ΔΩΡΕΑΝ την Χορωδια.

 Το Ιδρυμα Ελληνισμου δια της Ρ. Ντιντας Μανωλη εκφραζει τις ευχαριστιες του στον Ρ. Ομιλο Αθηνα Νοτος επιδιδωντας στον Προεδρο του Αναμνηστικη Πλάκετα.
 Ενω Ο Προεδρος εκφραζει τις ευχαριστιες του για την συνεργεια του Ιδρυματος Ελληνιμου με τον Ομιλο Αθηνα Νοτος
 Το Ιδρυμα Ελληνισμου βραβευσε επισης την Χορωδια για την Κοινωφελη της Προσφορα



Της Βραβευσεως της Χορωδιας ακολουθησε Δεξιωση
Η Ηθοποιος ΕΥΗ Καραγιαννη, η Ντιντα Μανωλη, Οι αδελφες Θεοδωρακακη
Ο Μανος Λουλακακης φιλοσοφει.........
 ΑΝΩ : Τα παιδια της Χορωδιας απολαμβανουν
Ανω :  Αδελφες Θεοδωρακακη, Καθ Αθηναιος, Προεδρος Ν. Μανωλη

 Ανω : Η Βραβευμενη Απο Το Εθνικο Ιδρυμα Ερευνων Επιστημων Γαριφαλια Μηνου με την Μητερα της. Υποδειγμα αλλα και δειγμα της Ελληνικης Επιστημης που παραγει νεα γνωση και καινοτομια και προτυπο νεας Ελληνιδας 
 Ανδρεας Αθηναιος - Ευη Καραγιαννη
Ενας Καθηγητης και Μια ηθοπιος ειναι...."συναδελφοι"

 Οι αδελφες Θεοδωρακακη πλαισιωνουν τους.....ηθοποιους