ΑΓΡΙΛΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΛΑΡΙΣΑ 8 ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ






ΤΟ ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΡΣΕΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ (Κ.Ι.Π.Α.)ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ  ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΥΝΤΑΧΘΕΝΤΕΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 9 ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΒΕΛΙΚΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ.
Η 7Η ΕΒΑ ΚΑΙ ΤΟ Κ.Ι.Π.Α. έχουν ένα οραματικό και μακροπρόθεσμο σχέδιο για την περιοχή.

Στην αξιολόγηση των υποψηφίων και επιλογή όσων προσλαμβάνονται υπήρξε ένα Πανελλαδικό πρόβλημα. Οι θέσεις των Φυλάκων (Κωδικός 102) ζητούσαν προσόντα τα οποία δεν είχε κανένας από τους υποψηφίους. Εκτός από την ξένη Γλώσσα, για την οποία πολλοί και πολλές είχαν εντυπωσιακά προσόντα, η απαίτηση για έμμισθη προϋπηρεσία  στην φύλαξη ήταν ένα προσόν που κανείς πλην ενός δεν είχαν και αυτός ο ένας δεν είχε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την ξένη Γλώσσα. Έτσι η θέση 102 έμεινε κενή, και κηρύχθηκε άγονη , πρόκειται δε να επαναπροκηρυχθει.

Ο Πίνακας των "απορριπτέων" (βάρβαρη φράση για την ακαδημαϊκή μου πρακτική και διεθνή εμπειρία) είναι ουσιαστικά πίνακας που αναφέρει ποιοι και σε τι θέση ΔΕΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΗΚΑΝ κάποιοι υποψήφιοι επειδή δεν είχαν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΣΧΑ  ΟΙ 5 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ 5η ΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΜΑΙΟΥ 2013.

ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΘΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ (ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΠΑ) ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΜΕΘΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΓΟ.

ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΣ  ΣΑΣ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ.....

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ, ΥΠΟΜΟΝΗ, ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ.

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ, ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ,,,,

Καθηγητής ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ