ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΚΤΗ ΜΙΑΟΥΛΗ

Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2019

ΟΣΕ ΦΛΩΡΙΝΑ : Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ - ΔΥΝΑΤΗ ΨΥΧΙΚΗ ΜΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗΕΛΛΑΔΑ : Η μήτρα της οντολογικής μας υπόστασης, η αγκαλιά της κάθε ψυχικής μας εγγραφής.
Νοιώθουμε στην ψυχή μας την σημερινή (5/1/2019) χιονισμένη φωτογραφία (φίλου μας) από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό του ΟΣΕ στην Φλώρινα. Όταν έχεις νοιώσει την αγκαλιά της Ελλάδας, όταν έχεις την ικανότητα να ακούσεις την ανάσα της και να αισθανθείς το ψιθύρισμα της, τότε κάθε τι δικό της το νιώθεις "δικό σου" τότε η Ελλάδα και εσύ είναι ΕΝΑ.  Ένα ερωτικό ΕΝΑ που της δίνεσαι και σου δίνεται....
   
Το δικό μας "σκίρτημα" που ξύπνησε η Χιονισμένη Φωτογραφία του σήμερα, ήταν από τις 11 Οκτωβρίου 2015 στις 7.06 το πρωί στο Σιδηροδρομικό Σταθμό της Φλώρινας. Άκουσα ξανά τον ήχο της μηχανής του τραίνου που αναμμένη μας περίμενε με ζεσταμενα τα βαγόνια για να μας παει αγκαλίτσα στην Θεσσαλονίκη.
Άλλοι στην ζωή τους "απλώς συμβιώνουν σε ένα άχρωμο περιβάλλον διαχείρισης", χωρίς υποσταση και οντολογικο προσδιορισμο και άλλοι είμαστε ερωτευμένοι με την  Ελλάδα, νοιώθουμε το κάθε άγγιγμα της, λατρεύουμε και γευόμαστε το κάθε κύτταρο της και την έκσταση που δίνει ο Ερωτισμός της Πατρίδας.

Φωτο  ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
 ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ  11/10/2015  7.06 ΠΜ