ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΚΤΗ ΜΙΑΟΥΛΗ

Σάββατο, 8 Μαρτίου 2014

ΕΛΛΑΔΑ & ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΤΙΜΗ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

 
Η ΚΥΡΑ ΤΗΣ ΡΩ : ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΜΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ  & ΕΛΛΗΝΙΔΑ,   Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ  

Η ΚΥΡΑ ΤΩΝ ΜΑΡΑΣΙΩΝ : ΠΡΟΤΥΠΟ ΘΑΡΟΥΣ


"ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΝΑΡΟ" ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΓΑΙΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΓΝΙΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΟΥ "ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΓΡΥΠΝΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ".

..και ΟΤΑΝ Η ΨΥΧΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ "ΒΛΕΠΕΙ" , ΤΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΥΛΟ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ...ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΕΩΣ ΤΟ ΕΒΡΟ, ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ "ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ", ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΨΥΧΗΣ, ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΕΣ...) ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΑΥΛΟ ΑΓΑΘΟ, ΚΑΙ ΞΕΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ, ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ "ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ" ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΤΗ ΡΩ, ΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΧΛΑΔΙΩΤΗ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΟ ΕΒΡΟ,ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΑΜΠΡΙΔΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΤΩΝ ΜΑΡΑΣΙΩΝ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ "ΒΛΕΠΟΥΝ" ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΨΥΧΗΣ, ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΥΝ.
ΕΛΛΗΝΙΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ