ΑΓΡΙΛΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΕΝΑΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ

Ο Υποτροφος του Ιδρυματος Ελληνισμου Δρ. Ανδρεας Μυλωνακης (Ο Δικος μας) και η Κατερινα Στουπα, παντρευονται μεσα στο καλοκαιρι που μας ερχεται το Σαββατο 16 Ιουλιου 2011. Ο Ανδρεας Μυλωνακης στον οποιο απενεμηθη η "ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΠΕΡΣΕΥΣ" πηρε το Ph.D. στην Χημεια απο το DREXEL UNIVERSITY στην Philadelphia, οπου γνωρισε την Κατερινα Στουπα.

Ο Θεος φροντισε να χαρισει στον Ανθρωπο την ικανοτητα του Ερωτα. Ο Ερωτας δεν ειναι απλα μια ορμονικη ελξη. Ειναι ενα σκιρτημα συναισθηματος, καρδιας και ψυχης που σε κανει "να βλεπεις" την ψυχη του αλλου και να θελει η δικη σου ψυχη να γινει ΕΝΑ με αυτην.

Ο Ερωτας ειναι μια θεικη μυηση στο αυλο αγαθο της Αγαπης. Ειναι μια "ενεργοποιηση" της ικανοτητας του Ανθρωπου να αντιλαμβανεται και να κατακτα τον αυλο κοσμο , σε μια πρωτη γευση της αιωνιοτητας και της Ανθρωπινης Αθανασιας.
Το Ιδρυμα Ελληνισμου ευχεται στο Νεο Ζευγαρι να κερδισει τον μεγαλο Δωρο του Θεου, να γινει ψυχικα ΕΝΑ, να γινει Αθανατο. Και να κρατησει μεσα απο τις δυσκολιες της ζωης που ειναι πορεια για σσκηση προς τελειωση και οχι χρηση φθορας, την ψυχη του αθωα και παιδικη οπως τοτε.....


Με Ευχες και Αγαπη
Για το Ιδρυμα Ελληνισμου
Ο Προεδρος
Καθηγητης Ανδρεας Αθηναιος