ΑΓΡΙΛΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2011 ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ

Υστερα απο ενα μακρυ χειμωνα, κυριως ψυχικο για την ΕΛΛΑΔΑ, ηρθε ο ΜΑΗΣ, με το φως της Ελληνικης Ανοιξης να μας θυμισει οτι εκτος απο ΑΠΑΤΗ, ΝΑΥΑΓΙΑ, ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΟ ΧΑΟΣ, σ αυτο τον τοπο υπαρχει αληθεια, περιεχομενο και ομορφια.


Κι αν καποιοι απο τους συνανθρωπους μας αντιλαμβανονται το "να περνανε καλα" ως μια ζωη χωρις περιεχομενο, χωρις στοχο, χωρις σκοπο, μια ζωη διαχειρησης ενος "κενου" χρονου ωστε να γεμισει το κενο με σκουπιδια, ειναι πολλοι εκεινοι και εκεινες που εχουν περιεχομενο, και καταλαβαινουν το "να περναμε καλα" σαν μια ζωη γεματη δημιουργια, περιεχομενο και σκοπο .


Η εξουσια φροντισε να κατασκευασει "ριχους" και "αδειους Ανθρωπους", στην πραξη κοινωνικα και ψυχικα ασθενεις, χωρις διακριση του Καλου απο το Κακο, χωρις ψυχικο κραδασμο.


Η ελπιδα παντα υπαρχει μια και το κακο εχει ενσωματωμενα τα στοιχεια της καταστροφης του. Ετσι οπως κατρακυλησαμε στο τελευταιο σκαλοπατι στου Κακου τη Σκαλα, απο το ΕΛΛΑΣ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ στην ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ, ετσι θα γυρισει ο κυκλος και ξανα οι ψυχες ΟΛΩΝ θα κοιταξουν το φως.


Παπαρουνες της Ελληνικης Ανοιξης