ΑΓΡΙΛΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

TO ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΚΑΒ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΥΓΕΝΕΙΑ, ΕΞΕΙΔΕΙΚΕΥΣΗ, ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑ, ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

 ΣΤΙΣ  10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ. ΤΟ ΕΚΑΒ ΜΕ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΩΡΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΗΡΘΕ "ΕΙΣ ΤΟΠΟΝ". ΜΕ ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑ, ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ. ΜΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.


ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΔΕΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΓΙΑΤΡΟΙ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΛΙΝΙΚΩΝ, ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ.  Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ.         ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,   Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΕΜΕΙΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ "ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ"

ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ  ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΑΞΙΑ  ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΙΛΟΥΣ. ......Αλλα Υπαρχουν και κατι εξαιρεσεις και περιπτωσεις ατομων που σε κανουν να αισθανεσε αποστροφη για το ειδος, και την καταντια.Συμπερασμα : Ο "χαρακτηρας" δεν εχει να κανει με τα πτυχια, την εμπειρια και την ιδιοτητα. Εχει να κανει με τα ...."νηματα που απλωνονται η κοβονται στην κουνια σου οταν σε νανουριζουν".