ΑΓΡΙΛΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

ME ΤΟΝ "ΙΑΝΟ" ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

 ΣΕ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ  ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΟΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ Ο ΙΑΝΟΣ.....

 Οδηγιες :  Πηγαίνετε στην Οθονη της Καμερας Τοπιου (ανω)  και πατηστε το βελακι Ι>

18 Σεπτεμβριου 2020 Παρασκευη Δευτερη Ημερα του Κυκλωνα  : Την Καμερα παρακολουθησαν 3.222 Φορεις και Φυσικα Προσωπα (βλ ΑΝΩ φωτο)

17 Σεπτεμβριου 2020 Πρωτη Μερα Κυκλωνα : Τημ Καμερα παρακολουθησαν 7.309 Φορεις και Φυσικα Προσωπα. ((βλ ΚΑΤΩ φωτο )

-ΑΝΩ ΦΩΤΟ : Μετρησεις Παρασκευης 18 Σεπτεμβριου-Εικονα Πρωινου Σαββατου 19 Σεπτεμβριου 2020 ΚΑΤΩ ΦΩΤΟ: Μετρησεις Πεμπτης 17 Σεπτεμβριου  Εικονα Παρασκευης 18 Σεπτεμβριου 2020


ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΟΠΙΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (περισσοτερα εδω)  εχουν ως αποστολη την Προβολη του Πολιτισμου και την Ομορφια της Ελλαδας. Η Ομορφια της Ελλαδας περιλαμβανει και τα φυσικα φαινομενα, καταιγιδες, κεραυνους, θυελλες και κυκλωνες, με παραλληλη χρηση και στην εγκαιρη προειδοποιηση και παρακολουθηση  για λογους "Πολιτικης Προστασιας".

Ο Κυκλωνας ΙΑΝΟΣ που χτυπαει την Πελοποννησο βρηκε τις Καμερες τοπιου του Επιμενουμε Ελλαδα ετοιμες να προσφερουν και αυτη την Υπηρεσια, τοσο για την περιοχη του Κυπαρισσιακου Κολπου οσο και για την Πολη των Φιλιατρων.   Στον Κυπαρισσιακο Κολπο η  Καμερα τοποθετηθηκε με την ΗΘΙΚΗ (οχι χρηματικη) Υποστηριξη της Οικογενειας  Σ προς το ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΡΣΕΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ* που παρελαβε και την ευθυνη της λειτουργιας των Καμερων στη Μεσσηνια, και στην Δυτικη Πελοποννησο του απο το 2014 ΕΡΓΟΥ (περισσοτερα εδω) του Επιμενουμε Ελλαδα στην περιφέρεια αυτη.

Η Καμερα που μεταδισει ζωντανα τον Ιανο (ανωτερω) εξυπηρετησε την πρωτη ημερα του Ιανου 7.309 επισκεπτες σε δυσκολες ωρες και την κυρια ημερα του Κυκλωνα για την Μεσσηνια και τον Κυπαρισσιακο Κολπο  3.222

 *Δεν Ασκει Οικονομικη Δραστηριοτητα και ειναι απολυτα Κοινωφελες