ΑΓΡΙΛΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ : ΑΓΡΙΛΗΣ

 ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΑΚΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΑΠΟ  ΤΟ 2016, ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ  ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΨΗΦΙΑΚΑ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΣΕ 24ΩΡΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ  ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ. (Δειτε την ζωντανη Συνδεση με Πλατεια Φιλιατρων ΕΔΩ)   

Σημειωνεται οτι : Η Ηλεκτρολογικη Εγκατασταση της Καμερας της Πλατειας των Φιλιατρων εγινε απο τον ικανοτατο πιστοποιημενο Ηλεκτρολογο Θαναση ΚΑΠΠΗ, μελος του Εμπορικου Συλλογου Φιλιατρων, ο ιδιος επιμεληθηκε και της εγκαταστασης της Καμερας στον Αγριλη.

Στον Αγριλη Καμερα Τοπιου πρωτολειτουργησε το 2014 με ουσιαστικα αποτελεσματα αναπτυξης στο Διεθνες ενδιαφερον αθληματων Ιστιοσανιδας, με την προβολη του Αγριλη ως Καταλληλου για το Αθλημα αυτο και προτροπη της Διεθνους Κοινοτητας Ιστιοσανιδας να συγκροτησουν Δρασεις Ιστιοσανιδας στον Αγριλη. Μια μορφη ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ απολυτα συμβατη με το ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΕΤΡΟ του Αγριλη και της περιοχης των Φιλιατρων. (βλ. σχετικα εδω).

Αξιζει να σημειωθει οτι η προβολη του Αγριλη απο το 2014, μεσα απο τις καμερες του Ιδρυματος και την αναμεταδοση τους απο Διεθνεις Ιστοσελιδες Ιστιοσανιδας - οπως ειδατε στον ανωτερω συνδεσμο, εχει ηδη δημιουργησει ενα πρωτογενες ενδιαφερον προσελευσης στελεχων του Αθληματος (Υγειεις επισκεπτες) οπως τεκμηριωνεται και απο τις δημοσιευομενες φωτογραφιες - ρεπορταζ του ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ Κυριακη 27 Σεπτεμβριου 2020.

Η παραμονη Της Προεδρου του "Επιμενουμε Ελλαδα ΝΠΙΔ" για μεγαλο διαστημα στην περιοχη, εδωσε την ευκαιρια επανα-ενεργοποιησης της Συνεργειας με τον Εμπορικο Συλλογο Φιλιατρων, παντα σε πλαισια ΚΟΙΝΟΦΕΛΟΥΣ ΔΡΑΣΗΣ, (Τα Ιδρυματα ΔΕΝ Ασκουν Οικονομικη Δραστηριοτητα), και με την Συνεργεια Στελεχων του Εμπορικου Συλλογου Φιλιατρων και την ομοθυμη αγκαλια των προοδευτικων και Δημιουργικων στελεχων του τοπου, λειτουργει απο τις ημερες του Κυκλωνα στον Αγριλη Καμερα τοπιου που προβαλει τον Πολιτισμο και την Ομορφια του, και -ξαναεπανερχεται- στις δυνατοτητες αναπτυξης του, στο "Ανθρωπινο Μετρο".

 



Tο Καστρο Φωτιζεται απο τον "Ομιλο Φιλων Αγριλη" (ΟΦΑ) με προσωπικη πρωτοβουλια του Προεδρου του Παναγιωτη Γαραζιωτη και συντονιζεται με την Καμερα του Ιδρυματος ωστε αφου οι φιλοι μας απολαυσουν διαδικτυακα το Ηλιοβασιλεμα στον Αγριλη, να βρισκονται και στο "μυστηριο" του Καστρου μεσα στο σκοταδι της Νυχτας.