ΑΓΡΙΛΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

.....ΚΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΓΑΛΑΝΟΣ

.....Η Ελλάδα και η Ελληνικη Κοινωνια περνάει για πολλα χρονια δυσκολες ωρες. Ειναι καταπληκτική η αντοχή αυτου του Λαου που σιωπηλα δεχεται στο κορμί του τα βασανιστήρια των συντρόφων του Σπαρτακου.
.....Ειναι ελπιδοφορο οτι τα παιδια γυρω απο το Πολυτεχνειο, χαμογελουν, μοιραζουν εντυπα και εφημεριδες, ειναι ελπιδοφορο οτι αυτα τα παιδια, αγορια και κοριτισα πιστεύουν. Εξακολοθουν να πιστεύουν στο ΚΑΛΟ, και να αντιτίθενται στην μιζέρια και στην ευτέλεια, και στην υποκρισία της εξουσιας.
....Το Κακο που βιωνουμε και μαλιστα προβαλλόμενο ως ΚΑΛΟ, θα καταρρεύσει εις τα εξ ων συνετέθη. Ετσι διδάσκει η ιστορια, που για αυτο δεν θελουν να διδασκεται.
..... Απεναντι απο τα κάγκελα του Πολυτεχνείου σταθηκα και στοχάστηκα πως δεν αξιζει η Ελλαδα και ο Λαος,  την χυδαία μεταχείριση που του επιβάλουν εδω και πολλα πολλα χρονια.
... Επιασα τον ευατο μου -  χωρις το συνηθισμένο μου χαμόγελο -  και περασα στο Πεζοδρομιο που ηταν τα παιδια. Τα παιδια με τα συνθήματα, τις προκηρύξεις, τα χαμόγελα και την Ελπίδα. 
Εξ αλλου η Ελλαδα αυτο διδασκει. να συνεχίσεις να πολεμάς με πίστη και Ελπίδα, απέναντι σε ΚΑΘΕ χυδαίο, θρασύ εχθρό, όπως οι Πέρσες στην ναυμαχία του Αρτεμισίου και τελικά να τους ξεφτιλίζεις στην Σαλαμίνα και στον Μαραθώνα, όπως οι Φασιστικές δυναμεις που επετεθησαν στην Ελλάδα τον Οκτωβρη του 1940 και κάποιοι είχαν το Θαρρος να τους πολεμησουν στον Καλαμα και τα οχυρα της Μακεδονιας και να νικησουν.
...Η Ψυχη παιδια δεν πρεπει να νικηθει. Η Ψυχη. Γιατι το μετωπο σπαει μονο οτσν δεχθεις να υποταχθεις στον δομικα και συστεμικα δυνατοτερο. Αλλοιως αν συνεχισεις να αντιστεκεσε και να πολεμας, τελικα ο σάπιος θα χαθει στην δικη του αποσύνθεση. Ετσι γινεται παντα, ετσι θα γινεται παντα...... 
..... Οποτε μου ζητήθηκε να προδώσω, η να υποταχθω, σκεφθηκα οτι ολοι οσοι αντισταθηκαν ειχαν ανθρωπινες και οχι θεϊκές δυνάμεις. Αρα και εγω οχι μονο μπορω αλλα δεν εχω το δικαιωμα να λυγισω, να φοβηθω η να υποταχθω, γιατι τοτε απαξιωνω οχι μονο  εμενα, αλλα και ολους οσους θυσιαστηκαν με την καρδια τους για να υπαρχει συνεχης αντισταση στην εξουσια που ηδονιζεται να "χειριζεται¨την κοινωνια ταπεινωτικα, και να θεωρει το ανθρωπο αναλωσιμο στοιχειο μιας απροσωπης μαζας, εχοντας πληρη αδιαφορια για το Ανθρωπινο Μετρο που αποτειλει το φως του Ελληνικου Πολιτισμου.
....Αν καποιοι θυσιαστηκαν για την Ανθρωπινη αξιοπρεπεια  -και θυσια δεν ειναι μονο ο ηρωικος θανατος, αλλα καθε κοστος που ειναι αποτελεσμα καθε αντισυστεμικης θεσης- εμεις δεν εχουμε το δικαιωμα να σταθουμε "λιγοι". Αν αλλοι στο Ανθρωπινο μετρο τους βρηκαν στην ψυχη τους το θαρρος, και στην δικη μας ψυχη υπαρχει το θαρρος και περιμενει να το καλεσουμε να ξεπεταχτει.....
--- Πιστη, θαρρος και υπομονη. Ελατε να κρατησουμε ΑΣΠΡΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ,  ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΓΑΛΑΝΟΣ