ΑΓΡΙΛΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΓΕΛΕΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΚΡΙΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μη οντες ειδικοι περι τα οικονομικα και την γεωπολιτικη, ως δεν οφειλαν αλλωστε, "εδιδαχθησαν" ως τυφλοι απο μονοφθαμους αδαεις η αφελεις, η ακομα και επαγγελματιες προπαγανδιστες, Σοφιστες και Δημαγωγους, οτι η "Οικονομια της Αγορας¨ειναι η ΜΟΝΗ Οικονομια, Ο Μονος Τροπος, Ο Μονοδρομος, Ο Μoνοδρομος, Ο Μονοδρομος (ακουσμα απο την μια νυχτα ως την αλλη βαθεια νυχτα) ωστε να καταστουν βαθεια νυχτωμενοι για το τι επροκειτο να τους συμβει. Εαν η Δυση κατηγορει τον Σταλινισμο για πλυση εγκεφαλου, η πλυση αυτη ειναι ελαχιστη μπροστα σε εκεινη της προπαγανδας της Παγκοσμιοποιησης, και των δηθεν ικανοτητων της Οικονομιας της Αγορας. Πληθωρα "Celebrities" που εχουν σχεση με την Οικονομια, πολυ λιγοτεροι απο τις Celebrities της Show Biz, με βαρυγδουπο "υφακι" ειδημονος βεβαιωναν οτι οι Κυβερνησεις δεν πρεπει να παρεμβαινουν, για να μην ενοχλησουν ....το ιερο χερι της οικονομιας της Αγορας που θα φροντισει για; το καλο τους Συμπαντος και φυσικα και της Ελλαδος και των Ελληνων. Οι Κοινωνικες ομαδες αποπεμπονταν απο σοβαροφανεις πολιτικους παντογνωστες της Οικονομικης επιστημης και της Πολιτικης Οικονομιας εν τω μεταξυ και προοδευτικα "το αορατο χερι της οικονομας της Αγορας" οπως αναφερεται στα Πανεπιστημιακα εγχειριδια της Οικονομικης Επιστημης εκανε την δουλεια του μεσα στο πλαισιο πληρους ασυδοσιας που του εξασφαλισε η μοναδικη παρεμβαση του Κρατους που εξασφαλιζε ακριβως αυτη την ασυδοσια εξασφαλιζοντας τον ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ της ΑΓΟΡΑΣ. Το ασυδοτο χερι της Οικονομιας της Αγορας δουλεψε σκληρα : Κατεστρεψε και διελυσε τον παραγωγικο ιστο της Χωρας, με συνεπεια σε μια Ελλαδα που καποτε ειχε Γεωργικη Παραγωγη που επειδη δεν εφτανε να στηριξει την αναπτυξη της, συνειδητοποιησε οτι πρεπει να προχωρησει και προχωρησε στην Βιομηχανικη παραγωγη (Επικεψη ΜΟυσειο Ε Βενιζελου Δηου Αθηναιων Παρκο Ελευθεριας) πραγμα που συχισθηκε μεχρι την 10ετια του 70, να μην παραγεται σχεδον τιποτα. Μια χωρα χωρις παραγωγικο ιστο, ειναι μοιραιο να μην παραγει πλουτο. Μια τετοια χωρα οδηγειται ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ στην διαλυση.
Οι Αγροτες δεν ζητουν χρηματα, ζητουν ουσιαστικα μεσα απο τις θεσεις που υποστηριζουν, να αποκτησει ξανα η χωρα παραγωγικο ιστο. ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΧΘΟΣ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΞΙΑ (ανταμοιβη για την ουσιαστικη συμμετοχη των Ελληνων στην παραγωγικη Διαδικασια), και εαν συνεχισθει η διεθνης απατη , το χρημα που δημιουργει το Εκδοτικο Προνομιο των Κυριαρχων Κρατων, να παραχωρειται απο τα ιδια στους Διεθνεις Τοκογλυφους οι οποιοι εν συνεχεια του το δανειζουν, τοτε ολα τα κρατη θα χειραγωγουνται στα χερια των Διεθνων τοκογλυφων, δηλαδη του χρηματοοικονομικου φασισμου και της Μονοκρατοριας του Κοσμου.
Ειναι αυτο που ζουμε, το ορατο κομματι του αορατου Αρμαγεδωνα που ξερνα μισος πανω απο τα μπλοκα των αγροτων, και ικανοποιει την ηδονη του καθως εκεινοι ξεπαγοιαζουν ενω ο Αρμαγεδων γελα εις βαρος των αδυναμων Κυβερνησεων που υποτασσονται στους ορους του, και παιζουν το παιχνιδι του.
Ας κρατησουμε την φωτια της ψυχης μας ασβηστη. Ολη αυτη η τεχνιτη διαβολικη κριση, ολη αυτη η εικονικη καλοστημενη υστερια, θα τελειωσει, και ο ηλιος θα φεξει σε μια παραλληλη εποχη που η θυελα θα τελειωσει και ο Νωε θα ακουσει τα πουλια της ανοιξης.
Ας κρατησουμε την φωτια της ψυχης μας αναμενη. να ακουτε στα αυτια σας την φωνη του εκφωνητη Σταυροπουλου καθως το Γ ΡΑΙΧ εμπαινε στην ΑΘηνα.
Καθηγητης Ανδρεας Αθηναιος
Η.Π.Α.
.
Καλωσοριζουμε τις θεσεις σας στο e mail : hfnd3@otenet.gr