ΑΓΡΙΛΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

ΤΟ ΜΕΣΣΟΛΟΓΓΙ ΟΡΙΟΘΕΤΕΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ


Ποιος ειναι Ελληνας? Ποιος δικαιουται (ουσια και πραγμασι και οχι τυποις) της αναγνωρισης αυτης, με ιθαγενεια, Υπηκοοτητα και το Δικαιωμα να κρατα την Ελληνικη Σημαια?
Η Παγκοσμιοποιηση (οπως στην πραξη χειραγωγει την επιβολη της) ειναι αποκλειστικα η οικονομικη εκμεταλευση των Λαων, και η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΙΞΗ ΤΟΥΣ.
Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΙΞΗΣ πολλων πολιτισμων (βλ ΗΠΑ) δημιουργει ΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, απωλεια συνειδησης ταυτοτητας, απωλεια ικανοτητας αυτοπροσδιορισμου και συνολικη απωλεια οντολογικης υποστασης του Ανθρωπου αρα και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.

Η Παγκοσμιοποιηση απλα εξυπηρετει την ΕΞΟΥΣΙΑ.
Μεσα στην χειραγωγημενη επιβολη της η προπαγανδα ασκει καθε στοιχειο ψυχικου και νοητικου εξαναγκασμου για να επιβαλει τις θελησεις της. τα επιχειρηματα φασισμος , ρατσισμος, "Εθνικισμος" και αλλα , χρησιμοποιουνται κατα κορον και με καθε αυθαιρετη χυδαιοτητα, για να καμψουν καθε Δημοκρατικη αντισταση, ανθρωπων πραγματικα Ελευθερων και Δημοκρατων, που ανθιστανται στο Δουλεμποριο, στην Εκμεταλευση των Λαων, και στην απωλεια Πολιτιστικης και Οντολογικης Υποστασης Λαων κα Ανθρωπων.
Την απαντηση στο τοπιο συγχυσης που διακατεχει τις Κυβερνησεις που υπηρετουν την Εξουσια και την παγκοσμιοποιηση, και ειτε ουδεν πραττουν αφηνοντας τα πραγματα στην τυχη τους, ειτε νομοθετουν κριτηρια Εκχωρησης Υπηκοοτητος, και Πολιτικων Δικαιωματων, με σκοπο την "νομιμοποιηση και επιταση" της Οικονομικης συμμιξης, που αποτελει και σκοπο της Παγκοσμιοποιησης που θελει να επιβαλει με καθε εξαναγκασμο την στερουμενη οντολογικης υποστασης, Δημοκρατιας , και Ελευθεριας "Κοινωνια της Αγορας", την δινει Ο Ελβετος Ιωαννης Ιακωβος Μαγερ απο το Μεσολογγι.
Εαν μεγενθυνοντας την Φωτο 2 (που μας εφερε ο Πολιτικος Επιστημων Θεοδωρος Δημητροπουλος) , αναλυσει καποιος το Επιτυμβιο του Ελβετου Μαγερ, θα διαπιστωσει οτι ο Ελβετος Μαγερ οριοθετει και προσδιοριζει το ποιος μπορει να επικαλεσθει οτι με Ελευθερη Βουληση και αυτοπροσδιορισμο δυναται να ζητησει να του απονεμηθει η Ελληνικη Υπηκοοτητα και ποιος δυναται να κρατα την Ελληνικη Σημαια.
Στο Επιτυμβιο του Ο Μαγερ δηλωνει υπερηφανος Ελβετος απογονος του Γουλιελμου Τελου, και πολυ σωστα διοτι ο Πολιτιστικος Προσδιορισμος δεν ειναι αναλωσιμο η ακινητο που μεταβιβαζεται, αλλα αποτελει οντολογικη υποσταση που δεν μεταβαλεται με τυπικες και νομικες διατυπωσεις. Ο Μαγερ ομως ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ομολογει θαυμασμο και υπερηφανεια για τους Ελληνες Ηρωες, και δηλωνει ΣΥΜΜΙΞΗ ΑΙΜΑΤΟΣ οχι με την χημικη αποψη του DNA που σαφως αυτο θα ηταν κατι ρατσιστικο, αλλα με την εννοια της ΘΥΣΙΑΣ που ειναι και η μοναδικη ομολογια, αποδειξη και αν τοις πραγμασι οντολογικη κατακτηση της αφοσιωσης και της Αγαπης μιας αυτοτελους οντοτητας προς μια αλλη.
Στο Μαγερ, που θυσιαζει το ειναι του Για την Ελλαδα περηφανος και καυχωμενος για τους ηρωες της, ειναι και για εμας καμαρι να εχει.(μετα τον θανατο του για την Ελλαδα)*...την Ελληνικη Ιθαγενεια (που με ειδικο νομο θα μπορουσε αν του απονεμηθει και σημερα) να εχει ( ο πληρων τα Κρητηρια Μαγερ) Υπηκοοτητα και αρα Ελληνικο Διαβατηριο και να κρατα την Ελληνικη Σημαια.
Ο Μαγερ δηλωνει Ελβετος, με θαυμασμο στην Ελβετια , στον Πολιτισμο της και στον Γουλιελμο Τελο και ταυτοχρονα ομολογει Θυσια που δηλωνει οντολογικη υποσταση στην αφοσιωση και στην αγαπη του για την Ελλαδα και οσους την αγαπουν.
Η Επιτυμβια Πλακα του Ελβετου Φιλελληνα Μαγερ, θετει απολυτα προσδιοριστικα τα κριτηρια που πρεπει να πληροι καποιος ωστε με Ελευθερη Βουληση να μπορει να αυτοπροσδιοριστει, οχι τυπικα και ενταξιακα ως οικονομικη συμμιξη, αλλα ουσιαστικα και οντολογικα με προσδιορισμο αφοσιωσης και αγαπης μεσα απο ετοιμοτητα θυσιας, ωστε να δυναται διατηρωντας την Πολιτιστικη του ταυτοτητα και την οντολογικη εθνικη του υποσταση, να του απονεμηθει η Ελληνικη Υπηκοοτητα, το Ελληνικο Διαβατηριο και το δικαιωμα και ΚΑΥΧΗΜΑ να κρατα την Ελληνικη Σημαια.
Καλειται η Κυβερνηση του ΠΑΣΟΚ αντι να προσφερει σε διαβουλευση κριτηρια ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ της Ελληνικης Υπηκοοτητας και Πολιτικων Δικαιωματων, με βαση τυπικα και νομικα κριτηρια, να αντιληφθει οτι τα κριτηρια αυτα υπηρετουν μονο τον Σκοπο της Οικονομικης Συμμιξης που θελει η Παγκοσμιοποιηση.
Καλειται η Κυβερνηση του ΠΑΣΟΚ, να αντιληφθει οτι καθε εφαρμογη κριτηριων και πολιτικων Οικονομικης Συμμιξης ειναι πραξη εναντια στην Δημοκρατια, την ικανοτητα αυτοπροσδιορισμου, καθε δυνατοτητα Ελευθερης Βουλησης, ενω υπηρετει την απωλεια ταυτοτητας και οντολογικης υποστασης Λαων και Ανθρωπων. Η Ιδρυτικη Διακηρυξη της 3 Σεπτεμβρη απαιτει το ΠΑΣΟΚ να μην υπηρετει την Οικονομικη Συμμιξη, την ανθρωπινη αλλοτριωση, την απωλεια οντολογικης υποστασης Λαων
Ο Ελβετος Μαγερ προσφερει στον σημερινο Νομοθετη σαφεστατο προσδιορισμο για την αποδοση Υπηκοοτητος και για την Ελληνικη Σημαια. τα κριτηρια ειναι προφανως οντολογικα -που υπηρετουν και θωρακιζουν την Δημοκρατια και την Ελευθερια- και οχι οικονομιστικα που απλα τα σαπιζουν ολα.
Καθηγητης Ανδρεας Αθηναιος
B.A,, M.Sc., M.A., Ph.D., P. Dc.
Η.Π.Α.
*Η Ιθαγενεια δεν ειναι κατι που απονεμεται με νομο, κυα τον ιδιο τροπο που δεν απονεμεται η φυσικη Μητροτητα και Πατροτητα. κατ' αναλογιαν της δια νομου θετης Μητροτητος και πατροτητος η οποια αποδιδεται με την πκηρωση ορισμεων κριτηριων, δυναται να απονεμηθει ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ (Citizenship) αλλα ποτε Ιθαγενεια.
Οσοι συγχεουν την Ιθαγενεια με την Υπηκοοτητα, νοητικα και οντολογικα δεν διαφοριζουν αναμεσα στην Οικονομικη Συμμιξη (οπου ο καθε απεγνωσμενος θα υπογραψει το οποιο χαρτι προκειμενου να επιβιωσει) και την συμμιξης Αιματος που οριοθετει ο Μαγερ.
** Η Ιθαγενεια θα μπορουσε να απονεμεται μονο μετα Θανατον τιμητικα (Honores Causa) σε οσους, εστω και αν αισθανονται Ελβετοι -οπως ο Μαγερ- θυσιαστικαν για την Ελλαδα.
.
Καλωσοριζουμε τις θεσεις σας στο e mail: hfnd3@otenet.gr