ΑΓΡΙΛΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2009

ΕΚΛΟΓΕΣ 2009


Καντε Κλικ για Μεγεθυνση των ΦωτοΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΥΡΑΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΟΚΩΒΡΙΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙΜΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΝ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΙΑΛΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ , ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΑΝΙ "ΑΓΟΡΑ". Η ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑΠΟΔΙΚΤΗ ΜΟΝΟΔΡΟΜΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΑΝ Ο ΠΟΛΤΙΣΜΟΣ ΕΙΑΝΙ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΓΚΓΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ, ΤΟ ΑΝ Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ, ΤΟ ΑΝ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΑΝΙ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ, ΤΟ ΑΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΓΕΝΑΤΑΙ (ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ) ΣΑΝ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΚΡΙΒΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ Η ΤΑΞΙΚΗ ΔΙΑΣΤΡΩΜΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.


Η ΕΛΛΑΔΑ, Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΝΑ ΑΠΟΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΡΑΝΤΙΡΙΔΕΣ - ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.


ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΝΙΚΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.