ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΚΤΗ ΜΙΑΟΥΛΗ

Δευτέρα, 29 Απριλίου 2013

ΜΑΓΝΗΣΙΑ: ΟΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΝΤΑΜΟΥΧΑΡΗΣ.


H ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ, Η ΜΑΓΝΗΣΙΑ, ΚΡΥΒΕΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ, ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ.
Η 7Η ΕΦΟΡΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΡΣΕΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΦΙΛΟΔΟΞΟ ΟΝΕΙΡΟ. ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΝΑ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ ΔΙΕΘΝΩΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ, ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΜΥΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΥΛΟΥ , ΤΟΥ ΑΙΩΝΙΟΥ, ΤΟΥ ΑΦΘΑΡΤΟΥ, ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ. ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΡΩΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΘΕΙΡΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟΥ ΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟΣ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ/ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΗΣ 7Ης ΕΒΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ

ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΥΠ ΟΨΙΝ ΟΤΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΑ ΚΥΡΗΧΘΗΚΕ ΑΓΟΝΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΕΘΕΤΕ.

ΟΥΔΕΙΣ "ΑΠΕΤΥΧΕ", ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΣΕ ΤΟΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΕΒΑΛΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΝΤΟ ΑΛΛΟΥ ΠΡΙΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ  ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ,ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΥΠΟΜΟΝΗ, ΠΙΣΤΗ, ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ.


Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΩΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ.

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΗ
ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.....

Καθηγητής Ανδρέας Αθηναίος