ΑΓΡΙΛΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013

ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ & ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ


Η ΠΡΩΤΗ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ "ΟΛΙΓΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ..."

Live strea ΤΟ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΝΠΙΔ (ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ) ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΝΠΙΔ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΩΝ ΑΥΛΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ. ΤΟ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ Τ.Π.Ε. ΘΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ. ΑΡΩΓΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΝΠΙΔ
To προγραμμα μεταδιδεται πρωτογενως απο τον Ιστοτοπο του ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΝΠΙΔ www.epimenoume-ellada.gr ΣΣ Για εμας που μεγαλωσαμε μαζι με την Ελλαδα, αυτο θυμιζει λιγο...."ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΜΠΟΥΣ....ΓΕΡΑΝΙΩΝ.....ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ...ΚΑΙ ΘΗΡΑΣ". ΕΜΕΙΣ...ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ!!!
ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ.