ΑΓΡΙΛΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Η ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΝΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ

Η βαθυτερη φιλοσοφια της ζωης, δεχνει το δρομο προς το φως και την Αθανασια.

Η εδω παρουσια μας, στην Ανθρωπινη σωματικη μας μορφη εναι το μεσο ενος ταξιδιου για ασκηση προς το φως και της αιωνιοτητα της Αθανασιας . Καποιοι απο εμας ανακαλυπτουν απο νωρις το νοημα και το σκοπο αυτου του ταξιδιου και χαιρονται την δοτικοτητα με την οποια ειναι προικισμενοι απο την μητρα της μαννας τους και την γεννα  απο τους γονεις τους.

Η Οικογενεια Σκλαβενιτη μεγαλωσε με αυτα τα "ναμματα".Εδειξε οτι το επιχειρειν ειναι εκφραση δημιουργιας και οχι συγκεντρωσης πλουτου, κατι που αλλωστε διδασκει ο Αριστοφανης στον ΠΛΟΥΤΟ. 
Ο "ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ" διδαξε οτι το επιχειρειν δεν ειναι μονο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, αλλα ειναι και ΠΡΟΣΦΟΡΑ. Ειναι μεγαλη η σεμνη και  σιωπηλη προσφορα της ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΑΕΕ στην Κοινωνια και στο Κοινωφελες Εργο που πραγματοποιειται αδολα και ιδεολογικα στην Ελλαδα,

Το Ιδρυμα μας στηριχθηκε σε διαφορες απο τις εκδηλωσεις του απο την Εταιρεια Σκλαβενιτη, και νοημα της στηριξης δεν ειναι παντα ποσοτικο, αλλα κυριως δεοντολιγικο γιατι εθελοντες και φορεις πραγματικης κοινωφελους δρασης, παιρνουν δυναμη απο μια τετοια στηριξη για να συνεχισουν το αδολο εργο τους.

Ο Στελιος Σκλαβενιτης ηταν απωλεια για τον κοσμο της Δημιουργιας και της Προσφορας.Δεν προλαβαμε να τον γνωρισουμε προσωπικα, κατι που ειχε σκοπο να το κανει κοινος μας φιλος που ηταν σε καθημερινη προσωπικη επαφη μαζι του.

Το Ιδρυμα εχασε ενα πολυτιμο φιλο. Εναν Φιλο που στην δικη του ασκηση ζωης εκανε πραξη την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ και την ΠΡΟΣΦΟΡΑ στην ΚΟΙΝΩΝΙΑ που ειναι κινητρο και ταυτοχρονα δικαιωση για το επιχειρειν και το Αληθινο νοημα του, σαν επι της γης "ασκηση" προς την Αληθεια.

ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ