ΑΓΡΙΛΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

IΔΡΥΜΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ : ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ 2017


Το Συνέδριο Παρακολούθησαν μέλη του Δ.Σ. του Ιδρύματος Ελληνισμού 


Καινοτομία – R & D 
 
To Ιδρυμα Ελληνισμου και το Επιμενουμε Ελλαδα ΝΠΙΔ ,  Υποστηρίζουν την ανάπτυξη και την εφαρμογή Καινοτόμων νέων τεχνολογιών ΤΠΕ Ελληνικής δημιουργίας και  παραγωγής, και την εφαρμογή  τους στην παραγωγική δημιουργία της Ελληνικής Πραγματικότητας με σημαντική Ελληνική προστιθέμενη αξία, και “Made In GreeceBranding.
-Στον Τομέα ΤΠΕ αυτό,  έχει παραχθεί νέα τεχνολογία και εφαρμογή, αλλά και Ελληνική Κατασκευή-Παραγωγή της κάμερας Τοπίου ΠΕΡΣΕΥΣ, η οποία παράγεται στην Ελλάδα, έχει αποσπάσει διεθνή αναγνώριση και βράβευση, έναντι σκληρού ανταγωνισμού, και την οποία ήδη τα Ιδρύματα χρησιμοποιούν με συνταρακτική επιτυχία στο ΕΡΓΟ «ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» ΔΙΚΤΥΟ «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ», ΔΙΚΤΥΟ ««ΑΙΓΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟ»  http://epimenoume-ellada.blogspot.gr/2016/05/nea-24.html

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ  Ελληνικής Καινοτομίας R&D :  

Οι Κοινωφελείς Εφαρμογές Ελληνικής Καινοτομίας σε συνδυασμό, ή ανεξάρτητα με την προηγούμενη δράση, αποτελούν μια νέα αιχμή δραστηριότητας του Ιδρύματος Ελληνισμού.

Η πρώτη Κοινωφελής εφαρμογή ΤΠΕ που θα υλοποιηθεί στην Ελλάδα από το Ίδρυμα, αφορά «λογισμικό υγείας», που έχει αναπτυχθεί από Έλληνες και Ελληνικό R&D, και θα προσφέρεται δια του Ιδρύματος για Δωρεάν Χρήση στους Έλληνες, σε δικτύωση με τους επίσημους και πιστοποιημένους φορείς υγείας.

Στις Η.Π.Α. είναι και θεσμικά και νομικά καθιερωμένο ότι «εκεί που αποχωρεί, περιορίζεται, η δεν δείχνει ενδιαφέρον,  το Κράτος, το Κοινωφελές Έργο Δημοσίου Συμφέροντος, το αναλαμβάνουν Κοινωφελή Ιδρύματα».

Το Ίδρυμα Ελληνισμού θα προωθήσει αυτές τις Κοινωφελείς εφαρμογές Ελληνικής Καινοτομίας, και σε πολλές περιοχές στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες του Κόσμου.