ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΚΤΗ ΜΙΑΟΥΛΗ

Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2014

ΣΕ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ........

ΣΕ ΑΝΆΜΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ....ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ "ΤΖΑΜΙ" ΤΟΥ "ΠΟΥΛΜΑΝ" ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ

 Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΌΣ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΉ ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ
ΕΊΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΑΞΙΩΝ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΚΡΑΤΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟ ΤΟΝ ΨΥΧΙΚΟ ΚΡΑΔΑΣΜΟ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΒΙΩΜΑΤΙΚΆ, ΤΗΝ ΖΩΗ. ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, ΜΕ ΚΡΑΔΑΣΜΟ ΨΥΧΗΣ, ΜΕ ΣΚΊΡΤΗΜΑ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΥ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΊ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΕΡΤΕΡΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΥΡΩΝΕΙ.

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ (ΟΛΩΝ) ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΤΗΝ ΙΣΟΠΈΔΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ
ΤΗΝ ΥΠΝΩΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ
ΤΟ ΠΑΓΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΗ ΙΔΙΟΤΈΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ.
Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΤΑΙ
Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΕΧΕΙ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΤΑΙ ΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ.....
ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΓΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ "ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ" ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ, ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕς" ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΦΩΤΟΙ, ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΡΙΣΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΜΟΥ.
ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ "ΣΠΕΥΔΕΤΕ" ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΦΗΜΕΡΟ. ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, Η ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ, ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΟΠΟΥ ΚΙΑΝ ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΘΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΡΕΙΑ.
ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΧΑΜΕΛΕΟΝΤΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ "ΣΥΡΜΟΥ". ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΣ ΣΕ ...ΧΑΜΕΛΕΟΝΤΕΣ....ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣΙΜΟΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ.

ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.

ΈΜΜΕΣΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ "ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ"......

Ο ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ.  Ο ΟΣΕ...ΑΛΛΟΤΕ ΣΠΑΠ....."ΕΚΛΕΙΣΕ"


Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΑΛΒΑΝΙΚΟΣ...........

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΧΩ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΤΕ " ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ", ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΣΑΣ ΡΩΤΩ:  ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΤE ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ? ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΩΣ ΚΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΝΤΑ?
ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΝΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΥΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ,ΟΥΤΕ ΙΝΔΙΑΝΟΙ, ΟΥΤΕ ΚΙΝΕΖΟΙ, ΟΥΤΕ ΑΛΒΑΝΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ.

ΣΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΓΑΛΛΟΙ, ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ..... ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΤΗΤΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ.. Η ΒΑΒΕΛ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΕΓΡΑΨΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΟΥ "ΣΕ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ"

ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ: "ΣΕ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΕΡΣΕΑ ΑΘΗΝΑΙΟΥ", ΠΟΥ ΜΕ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΜΕ ΜΥΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ "ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΩ ΚΑΙ ΝΑ "ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΣΣΩ" ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΟΥ.
ΜΕ  ΜΥΗΣΕ ΣΤΟ ΚΟΙΛΟ ΤΗΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΥ.......


 ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ 1956


ΣΕ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ


Καθηγητης Ανδρεας Αθηναιος
Case Western Reserve University
University of Pennsylvania
πρωην Νομαρχης