ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΚΤΗ ΜΙΑΟΥΛΗ

Τετάρτη, 23 Απριλίου 2014

ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΛΗ ΑΘΗΝΑΙΟΥ

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 . ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ  ΠΡΙΝ.  ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΓΑ ΜΑΣ Η ΚΥΒΕΛΗ ΑΘΗΝΑΙΟΥ.
ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΛΗΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥ
Αδελφη του ιδρυτη του Ιδρυματος Ελληνισμου και του Κοινωφελους Ιδρυματος ΠΕΡΣΕΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ, υπηρξε για χρονια συνεχιστης της παρουσιας του και της ανασας του στους Κοινωφελεις Φορεις Δημοσιου Συμφεροντος που ενεπνευσε να συστηθουν η συστησε ο ιδιος.

ΖΩΓΡΑΦΟΣ Η ΚΥΒΕΛΗ ΑΘΗΝΑΙΟΥ με μια σειρα απο εργα που  εκτεθενται ως ψηφιακη συλλογη στην Ιστοσελιδα του ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΕΡΣΕΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ, και αλλα πολλα εργα τοπιων, προσωπογραφιων αλλα και αγιογραφιων που εδωρησε για την διακοσμηση Χριστιανικων Ναων στην Ελλαδα. 
Δυο Αγιογραφιες της κοσμουσαν μεχρι μερικα χρονια το Ναο της Ριζαριου Σχολης, ενω ενα Μεγαλο Εργο της εδωρηθη στον ναο του Αγιου Χαραλαμπους στα Ιλισια.  Η Κυβελη εδωσε στα χερια του ιερεα του Αγιου Χαραλαμπους πολλα απο τα πρωτοτυπα ζωγραφικα της Εργα.

Αισθανομαστε παντα οτι θα επρεπε να ειχαμε κανει πολυ περισσοτερα για να ζησει και να ειναι  παρουσα στην εκθεση της η ΚΥΒΕΛΗ, η οποια εφυγε στο ΕΛΠΙΣ τα ξημερωματα της Μεγαλης Παρασκευης 22 Απριλιου 2011, υστερα απο μεγαλη μαχη των γιατρων του ΕΣΥ να την κρατησουν στην ζωη.

ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ 

ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΖΩΣΑ ΦΛΟΓΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΗΣ