ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΚΤΗ ΜΙΑΟΥΛΗ

Τετάρτη, 2 Μαΐου 2012

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Οι Φορεις Δημουργιας Κοινωφελους Εργου Δημοσιου Οφελους εχουν ακριβως επειδη εξ ορισμου δεν ασκουν επιχειρηματικη δραστηριοτητα, εχουν ως πορους Δωρεες, Χορηγιες, επιχορηγησεις και "Προγραμματα" ητοι επιχορηγησεις Δημοσιων Επενδυσεων η  Επιχορηγησεις του Τακτικου Προυπολογισμου.

Το Ιδρυμα Ελληνισμου, ιδιοχρησιμοποιωντας την ακινητη περιουσια του, και μη εχοντας απο επιλογη δρασης, εσοδα απο αυτην, εχει στην Στρατηγικη ανευρεσεως πορων, την απορροφηση πορων απο "προγραμματα" για την χρηματοδοτηση των δρασεων του.

Ως εκ τουτου, οταν εξεδοθη η με  ΑΔΑ: Β49ΨΓ-ΓΨΧ προκήρυξη του Υπουργειου Πολιτισμου , αποφασισθηκε απο το Ιδρυμα Ελληνισμου, η ενεργοποιηση της μελετητικής ομαδας του, για την συνταξη και υποβολη σχετικης προτασης, ωστε -με τις κατα νομο οριζομενες διαδικασιες-, το Ιδρυμα Ελληνισμου να προσλάβει ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ προσωπικό για να συμμετεχει με αυτο στη δημιουργικη δραση του Υπουργειου Πολιτισμου στο Μητρωο Πολιτιστικων Φορεων του οποιου υπαγεται .

Το Ιδρυμα Ελληνισμου υστερα απο αξιολογηση και επιθεωρηση των Γραφειων του στην Λεωφορο Αμαλιας 48, απο κλιμακιο του Υπουργειου, ειχε λαβει ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ  για την υλοποιηση τετοιων προγραμματων.


Τα Γραφεια του Ιδρυματος Ελληνισμου απεναντι απο την Πυλη του Αδριανου. Στον Εξωστη κυματίζει η Ελληνικη Σημαια.