ΑΓΡΙΛΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

ΧΙΟΝΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 8 ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011

Το Χιονι στην Αθηνα εμφανιζεται σπανια, Στις 17 Φεβρουαριου του 2008 η Αθηνα δεχθηκε μια πραγματικη χιονοθυελλα, και ολοι ακουγονγτας χθες των εκτακτο δελτιο κακοκαιριας της ΕΜΥ περιμεναν να κλεισουν οι δρομοι απο το χιονι. Ο Υμμητος (τρελος) ασπρισε, και το ιδιο και το γρασιδι στο ΟΛΥΜΠΙΕΙΟΝ. Το πρωι της Πεμπτης 9 Μαρτιου, επεσαν νυφαδες, που φαινονται ευκρινεστερα εαν μεγεθυνετε τις φωτο κανοντας κλικ πανω τους.

Οσοι περιμεναν το κεντρο της Αθηνας στρωμενο με χιονι, απογοητευθηκαν. Δεν εχουμε την αφθονια του Αμερικανικου Χιονιου και το λιγο χιονι που μας πεφτει το ...βγαζουμε φωτογραφια και αποτελει ειδηση.....


Η Ελλαδα εχει ομως μια αλλη αφθονια. Το ηλιο της που απο το μεσημερι και μετα βγηκε και εδιωξε το χιονια.
Εκει που φτωχιναμε σαν Ελληνες που παρασυρθηκαν απο την Σκυλα και την Χαριβδη του "συστηματος", ειναι στις αξιες μας. Απο την Ανθρωπινη αρετη της Χαρας και της Δικαιωσης μεσα απο την Δημιουργια με κινητρο την αγαπη και απο το να βγαινει το καλο που εχει ο καθενας μεσα μας, το συστημα εφτιαξε Ατομα (σε αντιθεση με τον Ανθρωπο) που ηδονιζονται να αποδομουν, να απαξιωνουν και να ευτελιζουν.