ΑΓΡΙΛΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Ζωντανη μεταδοση "πολιτιστικων εκδηλωσεων"


ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (HELLENIC RandD ) σε Software + Hardware , στην Ζωντανη μεταδοση "πολιτιστικων εκδηλωσεων"


Τά Καλοκαίρια η Ελλάδα ειναι  γεματη Πολιτιστικες εκδηλωσεις. Η Τεχνολογια που αναπτυξαμε μας δινει την δυνατοτητα της ζωντανης μεταδοσης αλλα και της Τεκμηριωσης, βιντεοκοπισης, και δημιουργιας αυτοματου ψηφιακου αρχειου των δρωμενων του καλοκαιριου για καθε σημειο της Ελλαδας.
Επικαιροποιηση 16 Ιουλιου 2017


http://www.hellenic-foundation.gr/camglossaloutraki.asp

"Πρωτη Προβολη" σημερα Σαββατο 12 Ιουνιου 2010, απο την Κινητη Καμερα του Ιδρυματος Ελληνισμου  στη Γλωσσα της Σκοπελου. Οι συντοπιτες μας, μας ζητησαν μεγαλυτερη προβολη της Γλωσσας και της ζωης της Κοινωνιας της. Και απο σημερα θα μπορουν να προβαλουν ζωντανα στο Διαδικτυο ο,τι εκεινοι θελουν. Ειναι ομορφη η Γλωσσα, πρασινο, Γαλαζιο, ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΦΩΣ ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟΣ.
Η Κινητη Καμερα δεν ειναι βεβαια "Συνεργειο Εξωτερικων Μεταδοσεων της ΕΡΤ" αλλα σεμνα μπορει να μεταδοσει στον κοσμο ολοκληρο την ομορφια και το κοινωνικο γιγνεσθε του τοπου μας , της Γλωσσας, ως μια δραση του ανοιχτου στην Κοινωνια και για την Κοινωνια ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ