ΑΓΡΙΛΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

ΔΩΡΕΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ALPHA MARINE GROUP


Η Ελληνικη Ναυτικη Οικογενεια εχει μακρα παραδοση στην προσφορα στην Ελλαδα. Η Θαλασσσα εδινε παντα δυναμη στους Ελληνες και εκεινοι απλοχερα προσφεραν στον τοπο που τους γεννησε, που τους εμφυσισε στην ψυχη το νοημα της ζωης. Απο την μεγαλη προσφορα του Αγωνα της Λευτεριας της Ελλαδας, μεχρι ενα μικρο μανουαλι στο ξωκλησσι του νησιου, εχουν την σφραγιδα της αγαπης και της προσφορας της Ελληνικης Ναυτικης Οικογενειας. Η προσφορα, το ΔΩΡΟ, δεν μετριεται με την ποσοτητα ουτε με την νομισματικη αξια. Μετραει σαν ικανοτητα ψυχης, σαν προθεση,σαν κινητρο πραξης, αξιων που εχει ο καθενας μεσα του.

Η Alpha Marine Group ειναι δημιουργημα ενος Ανθρωπου της Ελληνικης Ναυτικης Οικογενειεας. Του Μαρινου Καλη απο την Ιο. Ο απογονος του Παναγιωτης Καλης CEO της Εταιρειας αποφασισε και δωρηθηκε για τους σκοπους που υπηρετει το Ιδρυμα Ελληνισμου εξοπλισμος γραφειου, τον οποιο το Ιδρυμα παρελαβε εχθες 27 Φεβρουαριου 2010, και θα προωθησει μαζι με αλλο εξοπλισμο σε Ακρητικα μας νησια σε Πολιτιστικους Συλλογους Νεων.

Το Ιδρυμα Ελληνισμου πιστευει οτι Η Ελλαδα και κυριως το Ελληνικο Αρχιπελαγο, εχει μια συνταρακτικη δυναμη δημιουργιας και πλουτου. Πολιτισμου και Δημιουργικης Δρασης. Σε πεισμα ολων των δυναμεων που του το αρνουνται, καθε προσφορα στον τοπο, μικρη η μεγαλη ειναι εκφραση πιστης, εμπιστοσυνης και αγαπης, στον τοπο που μας εδωσε την οντολογικη μας υποσταση, και την δυναμη για το ταξιδι της ζωης στα περατα του Κοσμου.

Με αναγνωριση και ευχαριστιες
Ιδρυμα Ελληνισμου


Στην Αεροφωτογραφια του Πειραια, περιλαμβανεται και το κτηριο οπου η Εδρα της Δωρητριας Εταιρειας.