ΑΓΡΙΛΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ

Η 30 Σεπτεμβριου εχει καθιερωθει ως Ημερα των Ελληνων Ευεργετων. Υστερα απο την Καθιεερωμενη Δοξολογια στην Μητροπολη (Ναος Αγ. Διονυσιου Αρεοπαγειτου) κατατεθησαν Στεφανια στο Μνημειο του Αγνωστου Στρατιωτου απο τον Προεδρο της Δημοκρατιας , τον Καθηγητη Ανδρεα Αθηναιο Προεδρο του Ιδρυματος Ελληνισμου, Προεδρεια και αντιπροσωπειες Σημαντικων Κοινωφελων Ιδρυματων της Χωρας, Εκπροσωπους των Ενοπλων Δυναμεων και των Σωματων Ασφαλειας . Η Αντινομαρχης Αθηνων κ. Αντωνακου εξεφωνησε ενα μεστο νοηματος πανηγυρικον, ενω τελέταρχης ηταν ο εμπειρος Διευθυντης Νομαρχιας κ. Ανδρεας Σκαρτσιλας.

Ανω Απο Δεξια προς τα Αριστερα : Η Προισταμενη Δημοσιων Σχεσεων της Νομαρχιας Πειραια κ. Χαρα Νικολακακη, Ο Αντινομαρχης Αθηνων κ. Ανδρεας Πολυζογοπουλος , Η προεδρος του Νομαρχιακου Συμβουλιου Πειραια κ. Ρουμπινη Ανδριοπουλου, Η Διεθυντρια του Αστεροσκοπειου Αθηνων, ο Εκπροσωπος της Ελληνικης Αστυνομιας, Ο προεδρος του Ιδρυματος Ελληνισμου Καθ. Ανδρεας Αθηναιος, ο Εκπροσωπος του Προεδρου της Δημοκρατιας, Ο τελεταρχης κ. Ανδρεας Σκαρτσιλας και ο Προεδρος της ΑΧΕΠΑ Περικλης κ. Αναστος Δημητροπουλος.
Πριν την Δοξολογια στον Ιερο Ναο του Αγιου Διονυσιου Αρεοπαγιτου ¨Η Αντινομαρχης κ. Αντωνακου, Ο προεδρος του Ιδρυματος Ελληνιμου Καθ. Αθηναιος, Η Διευθυντρια του Αστεροσκοπειου Αθηνων και ο Τελεταρχης κ. Ανδρεας Σκαρτσιλας.


Σημειωση Συνταξης : Τοτε ολα ηταν φωτεινα σαν τον Ελληνικο Ηλιο του καλοκαιριου που ακομα κρατουσε. Ερχονταν και εκλογες και μαζι τους η Ελπιδα γοα το φως και το καλυτερο. Ποιος να το υποψιαζοταν πως πισω απο τα χαμογελα κρυβοταν ενα αρρωστο τερας.