ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΚΤΗ ΜΙΑΟΥΛΗ

Σάββατο, 30 Μαΐου 2009

ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΑΔΕΛΦΕ ΚΑΙ ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ ΚΑΤΣΑΡΗ ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ, ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΣΑΣ

ΣΚΟΠΕΛΟΣ: ΓΑΛΗΝΗ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ

Ο πρ. ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΚΑΙ ΕΦΟΡΟΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ, ΕΠΕΣΤΕΡΨΕ ΥΓΕΙΕΣΤΑΤΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ. Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΧΕΡΙ ΘΕΟΥ. ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ Ε.Σ.Υ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ, ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΕ ..ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΜΕΣΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ (EMERGENCY) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΣΑΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΙΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ. ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΗ ΟΤΙ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ, ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΓΚΛΕΖΑΚΟ ΤΟΝ ΑΟΚΝΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΔΙΑΚΟΜ/ΔΗ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ.


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ "ΜΑΓΙΚΑ ΡΑΒΔΑΚΙΑ" ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΙΚΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ! ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΚΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΨΥΧΗΣ.

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ

ΥΓ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑΥΤΗΣΗ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΡΕΠΕΙΑΣ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΟΡΟΜΕΝΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΘΗΡΕΣ. Η ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΒΙΤΣΙΟΥ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΑΤΟΣ ΗΘΟΥΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΡΑΚΥΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΣΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΤΗΝ ΣΚΑΛΑ