ΑΓΡΙΛΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Το ΕΓΚΛΗΜΑ ΩΣ ΣΥΣΤΕΜΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥΚΑΙ ΚΕΝΟΥ


Η Ανθρωποκεντρική Κοινωνία Στόχος του Τεχνητού χάους
Του Καθηγητή Ανδρέα Αθηναίου*

Ο Έβρος είναι μια περιοχή της Ελλάδας για την οποία το Ίδρυμα Ελληνισμού "Πονάει". Για εμάς που η Δημιουργία είναι κίνητρο Ζωής και πράξης, για εμάς που η Ελλάδα είναι "οντολογική υπόσταση" πολιτισμού και φωτός, κάθε κύτταρο αυτής της Πατρίδας είναι ανάσα μας, λαχτάρα μας και αγάπη.
Στην παραγωγή σχεδιασμένου χάους σε παγκόσμιο επίπεδο, μια παράμετρος του οποίου ειναι τα καραβάνια των απεγνωσμένων που κατακλύζουν την Ελλάδα, και με την δια μεθόδων κοινωνικού βιασμού επιβαλλόμενη διάλυση του Κοινωνικού Ιστού με διάφορες ψευδεπίγραφες αιτιάσεις και τερατογεννέσεις δήθεν "υπέρτερων αγαθών" και "αποκατάστασης αδικιών, διαλύεται ο Ανθρώπινος και Κοινωνικός ιστός και ο "κώδικας αξιών" της Κοινωνίας, που καθορίζει το καλό και το κακό.
Το Έγκλημα δεν είναι  πλέον "οικονομικό" ή "έγκλημα πάθους, τιμής η πολιτικό", το έγκλημα και δη βίαιο κατά της Ζωής με βίαιο θάνατο, η βασανισμό γερόντων για ελάχιστα κέρματα, τεκμηριώνει την "αποτελεσματικότητα" της παραγωγής της Μηδενιστικής χωρίς καμία αξία, έννοια και περιεχόμενο Ζωής που προβάλλεται ως ...προοδευτισμός, ενώ ο σεβασμός στον Άνθρωπο, η αγάπη, και συνολικά ο Ανθρωποκεντρικός Πολιτισμός ,  φέρεται ως "συντηρητικός αναχρονισμός" που πρέπει με κάθε μέσο να γίνει αυτός τώρα περιθωριακός.
Ο Νόμος "Law and Order" που είναι η αμερικάνικη εφαρμογή σε μια ετερόκλητη κοινωνία, δεν επαρκεί για να αντιμετωπίσει το έγκλημα. Η Επιστήμη της εγκληματολογίας τεκμηριώνει ότι "Ο ΝΟΜΟΣ" μπορεί να αντιμετωπίσει μόνο μέχρι το 3-5% της παραβατικότητας. Ένα σύστημα "μηδενισμού" όπου η Ανθρωποκεντρική Κοινωνία είναι ...αναχρονισμός.... ο οποίος πρέπει να αντικατασταθεί από το χάος, παράγει σαφώς μια ποσότητα και είδος εγκλήματος ανεξέλεγκτο από τα μέσα καταστολής.  Και ανεξέλεγκτο δεν σημαίνει ανεξιχνίαστο ούτε ατιμώρητο, καθότι η Αστυνομία και το Λιμενικό έχουν συνεχείς επιτυχίες στην εξιχνίαση εγκλημάτων και στην σύλληψη των δραστών. Ανεξέλεγκτη σημαίνει ότι αυτοί που εγκληματούν δεν έχουν καμία αναστολή να το κάνουν. Βασανίζουν άγρια ηλικιωμένους, και εγκληματούν κατά της ζωής χωρίς αναστολή αφού μέσα τους έχει ενσταλαχθει το Μηδέν και χειρότερο ακόμα το "κενό" που παράγει το σκόπιμα συντιθέμενο  και επιβαλλόμενο στην Κοινωνία και στην Ελλάδα, ΧΑΟΣ.
Με αυτές τις σκέψεις προσπαθούμε να μιλήσουμε στον Πόνο του Διδυμότειχου, που είναι και συνολικός πόνος μια συνολικά κακοποιούμενης Ελληνικής Ανθρωποκεντρικής Κοινωνίας.


Διδυμοτειχο : Φωτο απο την Ιστοσελιδα του Δημου
























*Εχει υπηρετησει ως Συμβουλος στο Πανεπιστημιο Θρακης και ως εκ τουτου εχει συνδεθεί με τον Εβρο και τους Ανθρωπους του