ΑΓΡΙΛΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

28η Οκτωβριου 2017 Στον Πειραια




















Το Πολεμικο Μας Ναυτικο (ΠΝ) εφερε το εορταστικο μηνημα του ΟΧΙ στην Ακτη Μιαουλη. Ελληνες, Ελληνιδες και Ελληνοπουλα, μυουμενοι στην Αυρα της περιφανειας του Πολεμικου μας Ναυτικου, μεσα στα σπλαχνα του Υποβρυχιου, της Φρεγατας και της πυραυλακατου μας που παραβολισθηκαν διπλα στο κτηριο του ΟΛΠ, συνειδητοποιουν την σημασια της Υπερασπισης της Πατριδας, που ειναι μια οντοτητα υποστασης Ψυχης, προσδιοριζομενη απο αξιες και εννοιες. Αυτη την οντοτητα διδασκομεθα αφενος για να αναπτυξουμε την ικανοτητα να την αντιλαμβανομεθα νοητικα, μια και ειναι περα απο τις πεντε ζωικες αισθησεις, και εν συνεχεια αφου καταλαβουμε και μυηθουμε σε αυτη την οντοτητα και την αξια της, τοτε θα ξερουμε τι εχουμε τις μας κληρονομηθηκε και τι αξιζει να υπερασπισθουμε, αφου αν το χασουμε ειμαστε "ζωντανοι νεκροι". Αυτη η βαθεια μυηση σε κανει ηρωα, δηλ σε ανεβαζει πανω απο τα ευτελη τα ανθρωπινα και τα καθημερινα και σε οδηγει στο "Ελευθερια η Θανατος". 

(*): Η Εικονα ειναι απο το δικτυο καμερων τοπιου του Ιδρυματος Ελληνισμου και του Επιμενουμε Ελλαδα. Η συνδεση ειναι ζωντανη Live Stream, εκπεμπεται σε 24ωρη βαση απο την 16 Μαιου 2016 και μεχρι σημερα εχει 858.237 επισκεψεις με μεσο ορο 2.000 ημερησιως.

 Σημειωσεις:
-Το να καταλαβεις οτι το να ζεις ΣΚΛΑΒΟΣ οιασδηποτε μορφης εισαι ηδη θνητος-Νεκρος, σου δινει την δυναμη να παλαιψεις. Αποδεχομενος την Σκλαβια -καθε μορφης- εισαι ενας παραιτημενος και ηδη αυτοχειρ.
-Η μυηση στην Ελευθερια, ειναι κατι πολυ ανωτερο απο την προπαγανδα οτι Ελευθερια ειναι να επιλεγεις απο αυτα που σου επιτρεπει το συστημα, η το να επιλεγεις τον καθε μονοδρομο που η προπαγανδα σε πειθει οτι ειναι το μονο που υπαρχει. Η μυηση στην Ελευθερια 
-Οι σε αδυναμια ευρισκομενοι να αντιληφθουν εννοιες και αξιες ως συνθετικη δυναμικη οντολογικων υποστασεων, "αντιλαμβνονται" (?)  τις Πατριδες με την μηδενιστικη ποσεγγγιση, οτι ειναι κοινοχρηστοι χωροι, καθαρα χρηστικοι, οπου ανθρωπινα αναλωσιμα οντα, αναζητουν επιλογες με τις 5 αισθησεις τους, με μοναδικο σκοπο της ζωης τους την ικανοποιηση αυτων των αισθησεων.