ΑΓΡΙΛΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΘ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

--Aλλο ενα Ταξιδι προς την αγαπημενη Πολιτεια την Παρασκευη 15 Σεπτεμβριου. Το Ιδρυμα Ελληνισμου εχει Διεθνεις Επσφες για τους Σκοπους της Ελλαδας, οι οποιοι ειναι σε απολυτη  συνοχη με τους στοχους αλλων φορεων.
--Η ΔΕΘ αποτελεσε εφετος για εμας μια αλλη μητρα για γεννεση δρασης και συνεργειων σε βαση Win-Win και  positive sum Economy.
--Και οι προσεγγυσεις αυτες αποκτουν ενα ιδιαιτερο νοημα, οταν καθε κυταρο της Θεσσαλονικης, αλλα και του χωρου της ΔΕΘ εχει για εμας βαθιες ψυχικες εγγραφες, πολλαπλων και πολυδιαστων οντολογικων στοιχειων.
---ΟΙ κινησεις ενος φορεα και μαλιστα κινησεις στρατηγικης σημασιας, δεν δημοσιοποιουνται, οπως οφελεται για καθε "επιχειριασιακο χειρισμο".
--- Ομως θελουμε να σας παρουμε μαζι μας στο κομματι που αγκαλιαστηκαμε με την Πολη, αυτη την "μεθυσμενη Πολιτεια" καθως μετα την ληξη των εργασιων της Παρασκευης της δοθηξαμε και την αφησαμε να χαιδεψει οσα εχει γραψει μεσα μας απο τα νεανικα μας χρονια, και να προσθεσει και τα σημερινα.....
--Τα κτηρια, η Παραλια, η Μουσικη που ακουγεται, εχουν ιδιαιτερη σημασια για εμας. γιατι κανουν την ψυχη μας να τραγουδαει, τα χειλη να χαμογελουν.
--Οσοι μπορουμε να βλεπουμε τα αυλα, αφηνομαστε στην Αγγαλια της Ελλαδας , στην αγγαλια της Θεσσαλονικης.
..και περπαταμε μαζι της ως Ερωτευμενοι με εκεινη και την ζωη....
 ι