ΑΓΡΙΛΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΕ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ MICROSOFT ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ





-----------------------------------------------------------------------------------------------


ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΗΜΕΡΙΔΑ "ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ "ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ (ΦΩΤΟ-VIDEO)


Με την συμμετοχή αρκετών εκπαιδευτικων της Π.Ε. Φλώρινας πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα "Οι Νέες Τεχνολογίες στην Εκπαίδευση " που διοργάνωσε το Ίδρυμα Ελληνισμού και η Microsoft Hellas σήμερα στην Φλώρινα. Στην ημερίδα παρουσιάστηκαν εφαρμογές και προγράμματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο τομέα της Εκπαίδευσης των μαθητών, της αναζήτησης πληροφοριών αλλά και στην μετάδοση γνώσεων μέσα από εφαρμογές ήχου και εικόνας κάνοντας πιο ευχάριστο και ενδιαφερον το μάθημα προς τους μαθητές.Στο στόχο της ημεριδας αναφέρθηκε σε δήλωση του στο liveflorinanews ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Ανδρέας Αθηναίος.



Για την συμβολή του Ιδρύματος Ελληνισμού στήμουν τεχνολογική αναβάθμιση των σχολείων της Φλώρινας αναφέρθηκε ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας κ.Τζωτζης.











--------------------------------------------------------------

ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ  ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ














-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Βιβλιογραφια - Δημοσιοτης