ΑΓΡΙΛΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2003 - 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 : 11 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΡΟΥΛΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ-ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ

Σημερα Επισκευθηκαμε το Α Κοιμητηριο Αθηνων, οπου αναπαυεται η Ρουλα Σκαραμαγκα Ραυτοπουλου.
Εφυγε στις 9 Σεπτεμβριου 2003, απο ολιγωρια του Νοσοκομειου στο οποιο Νοσηλευοταν, και ακομα χειροτερο και απο τα προσωπα εκεινα στα οποια ειχε εμπιστευθει μεσα στο Νοσοκομειο η προστασια της. Τα προσωπα αυτα ειχαν αλλου το μιαλο τους.....
Μπροστα στο ΔΥΣΤΡΑΤΟ της μεταστασης σε αλλη δισταση, φαινεται παντα η ματαιοτητα αλλα και η ευτελεια των υλικων και των ιδιοτελων επιδιωξεων  και η λαθος ερμηνεια που δινει το ακατασχετο και χυδαιο "εγω" .
Ισως μπροστα στο ΔΥΣΤΡΑΤΟ καθως θωρουμε τον Αχερωντα και τον ...Βαρκαρη....να ακουγεται γλυκα η επιγραφη πανω στο Μνημειο του Εισαγγελεα Θεοφανοπουλου που βρισκεται λιγα μετρα πιο εκει........

 ΤΑΞΙΔΙ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΑΘΕΜΕΝΑ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΕΓΩ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΣΙΜΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΥΤΕΛΙΣΟΥΝ Η ΝΑ ΤΟ ΛΕΗΛΑΤΙΣΟΥΝ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ, ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΟΡΘΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ, ΝΑ ΥΠΑΡΑΣΠΙΣΘΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤ ΑΞΙΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ, ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΞΑΝ... ΤΟΝ ΒΑΡΑΒΑ...ΤΟΝ ΒΑΡΑΒΑ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ, ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ, Η ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ. ΜΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ, Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ειτε σαν "εργαλειο" ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑΣ, ειτε σαν αναγκη αρρωστης ψυχης, Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ.
ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ Η ΖΩΗ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΠΡΟΣ  ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ.......
Καθ. Ανδρεας Αθηναιος