ΑΓΡΙΛΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

ΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ : ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ

Οι Ευζωνοι λαμβανουν θεση στο Μνημειο του Αγνωστου Στρατιωτου



Η Υποναυαρχος (ΥΓ) Π.Ν.ε.α. Λουκια Τσωνη, Διευθυντρια Διοικητικου του Ιδρυματος Ελληνισμου καταθετει στεφανον


Το Στεφανι του Ιδρυματος Ελληνισμου στο Μνημειο του Αγνωστου Στρατιωτη




Η Α' Αντιπροεδρος του Κοινωφελους Ιδρυματος Περσευς Αθηναιος
Καθηγητρια Σηλια Νικολαιδου Καταθετει στεφανον


Κατω : Εκ Δεξιων προς τα Αριστερα : Ο εκπροσωπος του Στρατου, Ο προεδρος της ΠανΒορειοηπειρωτικης Συνομοσπονδιας Ελλαδος κ. Γρηγορης Ντακουλας, Ο Αντιπροεδρος Χρηστος Σαλαουνης, Η Α Αντιπροεδρος του ΚΙΠΑ καθ. Σηλια Νικολαιδου, Η Διεθυντρια Διοικητικου του Ιδρυματος Ελληνισμου Υποναυαρχος (ΥΓ) Π.Ν. ε.α. Λουκια Τσωνη, Ο προεδρος του Ιδρυματος Ελληνισμου Καθ. Ανδρεας Αθηναιος, Ο Καθηγητης πατηρ Γεωργιος Μεταλληνος μελος του Δ.Σ. του Κοινωφελους Ιδρυματος Περσευς Αθηναιος, Ο Καθηγητης Αθανασοπουλος, η Εκπροσωπος του Δημου Αθηναιων, ο Π. Τριγαζης.

Το Κοινωφελες Ιδρυμα Περσευς Αθηναιος και το Ιδρυμα Ελληνισμου τιμησαν την Ημερα του Φιλελληνισμου. Στην Επισημη Δοξολογια στον Μητροπολτικο Ναο του Αγιου Διονυσιου Αρεοπαγιτου, παρεστησαν απο πλευρας Κοινωφελους Ιδρυματος Περσευς Αθηναιος η Α Αντιπροεδερος Καθηγητρια του Πανεπιστημιου Θεσσαλιας Δρ. Σηλια Νικολαιδου και εκ μερους του Δ.Σ. Ο Πατηρ Γεωργιος Μεταλληνος Ομοτιμος Καθηγητης του Πανεπιστημιου Αθηνων. Εκ μερους του Ιδρυματος Ελληνιμου παρεστησαν στη Δοξολογια, Ο Προεδρος Καθηγητης Ανδρεας Αθηναιος και η Υποναυαρχος (ΥΓ) Π.Ν. ε.α. Λουκια Τσωνη.


Στο Μνημειο του Αγνωστου Στρατιωτη Στεφανια Κατεθεσαν το Κοινωφελες Ιδρυμα Περσευς Αθηναιος δια της Α' Αντιπροεδρου του Καθ. Σηλιας Νικολαιδου και το Ιδρυμα Ελληνισμου δια της Διευθυντριας Διοικητικου του , Υποναυαρχου Λουκιας Τσωνη