ΑΓΡΙΛΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΡΟΝΟ



(ανω) Απο δεξια προς τα αριστερα : Ο Δημητριος Λιδωρικιωτης, Ο Διονυσιος Μαγληβερας Δημοσιογραφος, Συγγραφεας, Αντιπροεδρος Δ.Σ. Εθνικου Κεντρου Βιβλιου, Ο Στρατηγος ε.α. Αρις Μπουλουκος πρ. Βουλευτης, Η Δρ. Μουντακη, Ιατρος Νοσοκομειου Ελπις, Ο Δρ. Μαυρουδεας Νοσοκομειο Αγιος Σαββας, Η τ. Γενικη Διευθυντρια του Υπουργειου Πολιτισμου Βασιλικη Μανιακα, Η συζυγος του Ιατρου Δρ. Δημητριου Συριου.


(ανω απο αριστερα προς το βαθος) Ο Διεθυντης του Αιματολογικου του Αγιου Σαββα Δρ. Νικος Γιανουλης, και στο βαθος Ο Κοσμητωρ του Ν.Υ, College Τομ Τσιωνος, Ο Δρ, Συριος ενω δεξια η Διεθυντρια Διοικητικου του Ιδρυματος Υποναυαρχος ε.α. Π.Ν.Λουκια Τσωνη και ο Προισταμενος Κινησης Κ. Γιωργος Τσαφος.


Απο αριστερα προς τα δεξια :Ο Δρ. Αντωνης Ζαγκλης της Πυρινικης Ιατρικης (Νοσ. Αγιος Σαββας) Ο Αστυνομικος Διευθυντης της ΕΛ.ΑΣ. κ. Βασιλης Τραυλος, Ο Φιλολογος κ. Δημητρης Νιαωτης και η Καθηγητρια του Πανεπιστημιου Θεσσαλιας Δρ. Σηλια Νικολαιδου .
Στο Κεντρο Ο Κοσμητωρ του Ν.Υ. College Dr. Tom Tsionos Ph.D., αριστερα η συζυγος του Ελενη και δεξια ο Ιατρος Δρ. Δ. Σειριος

Ο ε.α. Υποπλοιαρχος του Π.Ν. Μαρινος Ριτσουδης που ηταν στη Φρεγγατα Ναυαρινο την Νυχτα των Ιμιων (Αριστερα ) συζητα με τον Οικονομολογο (ΑΣΟΕΕ) και ταξιδιωτικο πρακτορα κ. Μαριο Τσιλιγκιρη.


Στην ζεστη συντορφια επισης οι Γιατροι της Δ. Χειρουργικης του Ευαγγελισμου, Χρυσοστομος Κονταξης και Λαζαρος Ιωσιφιδης, η πρωην Γενικη Διεθυντρια του Υπουργειου Εθνικης Παιδειας και Θρησκευματων κ. Γεωργια Πιασκου, Ο Δικηγορος και μελος της Ενωσης πρ, Ελληνων Ευρωβουλετων κ. Διονυσιος Μπουλουκος, η Δικηγορος του Ιδρυματος κ. Αθηνα Κοντογιαννη, ο Οικονομολογος κ. Θεοδωρος Πολυδωρας, ο Επιχειρηματιας κ. Μανωλης Λουλακακης κ.α.