ΑΓΡΙΛΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΟΠΙΟΥ (WEBCAMS) ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ "ΗΘΙΚΕΣ" ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ.




1)Η Χρήση Καμερών Τοπίου, ικανοποιεί της αξίες του φορέα μας, όσον αφορά το θέμα «κάμερες», που είναι οι Ελληνικές Αξίες που αισθάνονται αποτροπιασμό εναντίον κάθε καταδότη, «πράκτορα», δωσίλογου, ρουφιάνου, προδότη κλπ..

Όμως Οι Κάμερες Τοπίου δεν έχουν τις τεχνικές δυνατότητες παρακολούθησης και καταγραφής, ούτε και ταυτοποίησης προσώπων από την εικόνα ακόμα και μεγεθυμένη. Για αυτό και οι Κάμερες Τοπίου –που δεν έχουν σχέση με τα κλειστά συστήματα ασφαλείας- χρησιμοποιούνται νόμιμα(2) και στην Ελλάδα (που μας ενδιαφέρει άμεσα) και Διεθνώς, και ειναι βασικο εργαλειο της Εκπομπης της ΝΕΤ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ.

Η Νομιμοτητα (2) που σαφως πληρουται, δεν ειναι αναγκαια και ικανη συνθηκη για εμας. Ειμαστε Ελληνες, Δημοκρατες, και η Ηθικη ταξη που θεωρει Εφιαλτη και Πηλιο Γουση τον καταδοτη, και τον "εκτελει" στο αποσπασμα της συνειδησης ειναι για εμας υπερτερο αγαθο το οποιο και υπηρετουμε και προασπιζουμε.


ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΩΣ ΥΠΕΡΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ, χρησιμοποιουμε τα μεσα ΤΠΕ (Τεχνολογιας Πληροφοριων και Επικοινωνιας) για την προβολη του Πολιτιστικού Αγαθου και της Ομορφιάς της Ελλάδας.


ΕΚ ΤΟΥ "ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ" ΝΠΙΔ