ΑΓΡΙΛΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2009

ΑΡΙΣΤΑ ΣΤΗΝ Δ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥ "ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ"


ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ


ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ Δ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ καθ. ΣΩΤΗΡΗ ΠΡΙΓΓΟΥΡΗ, ΣΤΟΝ ΔΡ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΚΟΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΔΧ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΟΝΑ Η/ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙ, ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ -ΤΙΜΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ- ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΩΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ.


ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ 2005, ΟΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ. ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΑΡΑΓΟΝΤΙΚΑ..... ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΕΟΡΤΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΟΥΣ, ΜΕ (ΑΡΙΣΤΗ) ΕΚΠΛΗΞΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Δ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ.

.

ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΕΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.

.

ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΒΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟ 2005, ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΒΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΚΟΥΕΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΧΑΧΑΝΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΦΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΓΚΩΝΙΑ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, ΕΝΩ Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ (Α/ΤΟΥ) ΤΡΑΒΑΓΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ, ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΣΑΠΙΖΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ, ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑ.

.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 2 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΤΟ 2005 ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ 2005, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΥΤΕΛΕΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΒΡΑΔΥΑΣ, ΜΕ ΠΡΩΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΒΙΤΣΙΑ, ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΧΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΗ ΕΠΑΓΓΑΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΤΟΥ 2009, ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ Δ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΗ ΠΡΙΓΓΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙ 2 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ.

.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΠΙΔΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ IN VITRO ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ IN VIVO ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ.

.

Δρ. Σωτηρη Πριγγουρη το Ιδρυμα Ελληνισμου σε ευχαριστει γιατι δικαιωνεις τον Ανθρωπο και την Ελλαδα του Ιπποκρατη.